AMV Slowakia, aangenaam kennis met u te maken!“ In 2017 vieren wij met gepaste trots ons achtentwintig jarig bestaan. Sinds 1989 houden wij ons bezig met productinnovatie op het gebied van graf- en grafsteenaccessoires. Vanuit ons familiebedrijf in Nové Zámky, Slowakije's vierde stad. Waar we twee decennia geleden letterlijk vanuit een boerderij begonnen. Met de productie van 2 soorten graflantaarns, 2 vazen en 2 verschillende kruizen.
Naast de opgeknapte boerderij (waar zich tegenwoordig onze chemielijn bevindt) is een heuse fabriek herrezen, waar anno 2009 ruim 60 vakmensen hun brood verdienen. Nog steeds onder aanvoering van ons, vader en zonen Visnovsky, nu als driekoppig bedrijfsmanagement. Ons assortiment is over de jaren uitgegroeid tot ruim 450 verschillende graf(steen)accessoires en een volledige grafbelettering- en aanbrenglijn.Klik hier om AMV Slovakia met Google Earth te bezoeken.

 

Ons bedrijf gebruikt louter geavanceerde fabricage- en designmethodes, die doorgaans allemaal binnenshuis ontwikkeld en geperfectioneerd zijn. Waarbij uitstraling en duurzaamheid van onze producten voorop staat. Ieder item uit onze catalogus ondergaat tot wel 40 technologische processen. Zo hebben we net een gloednieuwe (galvanisatie)linie ontwikkeld voor de behandeling van producten met een bronzen oppervlak. Waardoor deze nu met vlag en wimpel slagen voor de zogenaamde ‘oxidatie immuun test' in ons laboratorium: een meer dan 1000 uur durende beneveling met zoutwater. Een techniek die normaliter alleen wordt toegepast in de auto-industrie. Wij vinden het echter noodzakelijk deze te gebruiken zodat wij u als klant de allerhoogste kwaliteit kunnen garanderen.

 Klik op de foto's voor een vergrotingDe kwaliteit van de door ons geselecteerde grondstoffen komt geheel ten goede aan de deugdelijkheid en duurzaamheid van onze eindproducten. AMV neemt ze daarom alleen af van gecertificeerde handelaren en stelt de grondstoffen voor gebruik bloot aan zware testen binnen ons bedrijf. Zo gebruiken wij voor onze lijn geperste producten louter en alleen de beste kwaliteit roestvrij staal. En wordt voor onze gegoten producten alleen koper toegepast dat door onze strenge kwaliteitscontrole komt.

Anno 2017 behoort AMV tot de absolute top. Ons bedrijf heeft in 28 jaar een gedegen en betrouwbare reputatie opgebouwd. Medewerkers en management zijn trots op de huidige productlijn en onze verworven rol als de grootste leveranciers van grafaccessoires in Oost-Europa. Wij zijn ook verguld met de interesse vanuit landen als Duitsland en Oostenrijk. En zijn verguld dat Grafdecoratie.nl voor onze producten een plaats heeft verworven op de Nederlandstalige markt. Wij werken er vanuit Nové Zámky in ieder geval hard aan om u nu en in de toekomst van dienst te kunnen zijn.

Wij danken u hartelijk voor uw aandacht. En zijn razend benieuwd wat u van onze producten en jubileumcatalogus vindt.”

AMV Slovakia